TAIDE JA MUSIIKKI

Sinulle, joka haluat vapauttaa inspiraatiosi ja ilmaista itseäsi täysin vapaasti taiteen eri muodoilla.


JOKAINEN SISÄÄN-JA ULOSHENGITYS ON AINUTLAATUINEN


Hengittäminen on todellista taidetta ja se on vahvasti yhteydessä kaikkeen luovaan ilmaisuun. Vapauttamalla hengityksesi, vapautat itsesi luovuutta jarruttavista esteistä ja avaat väylän syvältä sisältä kumpuavaan inspiraatioon, luovuuteen, ja todellisen ITSESI ilmaisuun.


HENGITYS ON SUORAAN YHTEYDESSÄ LUOVUUTEEN JA ILMAISUUN:


Tietoisen hengityksellä avulla voit:

Vapauttaa itsesi luovuutta jarruttavista blokeista

Avata uusia inspiraation polkuja

Löytää syvempiä ilmaisun muotoja sisältäsi

Yhdistyä täysin liikkeen kanssa

Löytää itsestäsi ulottuvuuksia, mitä et vielä tiennyt olevan

Antaa luovuuden virrata autenttisena energiana sisältäsi

Antaa taiteesi tapahtua ilman turhia ajatuksia

" Jokainen hengitys on kuin ainutlaatuinen siveltimen veto, joka maalaa sinun elämäsi juuri sellaiseksi kun tässä hetkessä sitä luot"

PYSÄHDY HETKEKSI JA KUUNTELE MITÄ HENGITYKSESI SINULLE KERTOO


Kun syvennyt oman hengityksesi aistimuksiin huomaat, että jokainen sisään-ja uloshengitys on kuin ainutlaatuinen taideteos. Hengitys on myös väylä ohi ajattelevan mielen, paikkaan syvällä sisällesi mistä luovuus kumpuaa. Kun hengitys on tukossa, inspiraation, mielikuvitus ja luovuus on myös usein tukossa. Vapaa ja vapautunut hengitys vapauttaa ilmaisun ja avaa sinulle mahdollisuuden luoda jotain hyvin suurta ja ainutlaatuista, jotain mitä et vielä osaa edes kuvitella.


"Hengitys on minun taiteeni. Haluan auttaa sinua yhdistämään hengityksesi ja taiteesi yhtenäiseksi ainutlaatuiseksi luomukseksi., jolla vaikutat omaan elämääsi ja maailmaan ympärilläsi hyvin kauniilla tavalla"

  • Tomi Räisänen

TARVETULOA TAPAAMAAN PAIKAN PÄÄLLÄ HELSINGISSÄ TAI ETÄNÄ VERKON VÄLITYKSELLÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kerro minulle, miten sinä haluat vaikuttaa omaan terveyteen ja hyvinvointiisi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron millä tavalla voin olla sinulle avuksi.

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla info@breathwork.fi

Seuraava Tapahtuma

TRANSFORMAATIO ILTA 18.6.2024

Oletko valmis todelliseen muutokseen?

Alitajuntaiset toimintamallit ja tavat estävät usein todellista muutosta. Todellinen, syvän tason pysyvä muutos, transformaatio, vaatii sukelluksen pintaa syvemmälle.

Transformaatio ilta antaa mahdollisuuden päästää irti kaikesta vanhasta ja antaa tilaa uudistumiselle ja uuden luomiselle turvallisella tavalla.