TERVEYS JA HYVINVOINTI

Sinulle, joka haluat edistää terveyttä, elämän laatua ja hyvinvointiasi. Opi taitoja, jotka muuttavat terveyttäsi ja hyvinvointiasi pysyvästi.


TERVEYS JA HYVINVOINTI NÄKYY HENGITYKSESSÄ


Hengitys on suoraan yhteydessä fysiologiaan, ja kehosi ja mielesi tilan voi nähdä ja aistia hengityksestäsi. Samalla tietoinen hengitys avaa mahdollisuuden vaikuttaa omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Hengityksen laadun lisäämisellä parannat kehosi hapen saantia ja pidät hermostosi, elimistösi ja mielesi tasapainoisessa tilassa.


HENGITYS ON YHTEYDESSÄ TERVEYTEEN JA KEHON JA MIELEN HYVINVOINTIIN:


Tietoisella hengityksellä on voitu tutkitusti vaikuttaa mm:

Autonomisen hermoston toimintaan

Akuutin ja kroonisen kivun lievittämiseen

Stressitasojen laskemiseen

Elimistön toimintojen tasapainottamiseen

Sydämen ja aivojen toimintoihin

Verenpaineeseen

Kehon tulehduksen vähentämiseen

Akuutin ja kroonisen kivun lievittämiseen

Palautumiseen ja rentoutumiseen

Mielen rauhoittamiseen ja hiljentämiseen

Hengitysperäisiin ongelmiin ja oireisiin (astma, rasitusastma, vinkuva hengitys, uniapnea, hyperventilaatio, hengästyneisyys, hengenahdistus jne.)

"Opi taitoja, jotka muuttavat terveyttäsi ja hyvinvointiasi pysyvästi."

KEHON JA MIELEN RAUHOITTAMINEN JA HILJENTÄMINEN HENGITYKSEN AVULLA


Kehon ja mielen stressitila voi altistaa monimuotoisille sairauksille ja kiputiloille. Pitkittynyt elimistön hälytystila, eli stressitila, voi johtaan moniin eri fyysisiin kipuihin ja sairauksiin sekä vaikuttaa mielen terveyteen .Tietoisella hengityksellä voit rauhoittaa ja tasapainottaa kehosi ja mielesi tilaa, lisätä energiaa ja auttaa itseäsi kuntoutumaan ja eheytymään erilaisista kehon ja mielen ongelmista.


"Koska hengitysharjoittelu ei ole vielä perinteisen terveyden-ja sairaanhoidon listoilla, ei sen terveyden ja hyvinvoinnin hyötyjä voi virallisesti luvata. Henkilökohtaisesti olen tietoista hengitystä hyödyntämällä parantanut itseni täysin kahden aivovamman ja usean aivotärähdyksen jäljistä ja kroonistuneista hermokivuista. Oman parantumiseni lisäksi olen todistanut lukuisia kertoja, kuinka asiakkaani ovat saaneet hengityksestä apua mm. uupumukseen, uniongelmiin, akuuttiin ja krooniseen kipuun, masennukseen, ahdistukseen, paniikkihäiriöihin, pelkoihin jne. Koen tätä työssäni viikottain"

  • Tomi Räisänen

Lue mitä asiakkaamme ovat kokeneet

TERVETULOA HENKILÖKOHTAISEEN OHJAUKSEEN PAIKAN PÄÄLLÄ HELSINGISSÄ TAI ETÄNÄ VERKON VÄLITYKSELLÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kerro minulle, miten sinä haluat vaikuttaa omaan terveyteen ja hyvinvointiisi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron millä tavalla voin olla sinulle avuksi.

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla info@breathwork.fi

Seuraava Tapahtuma

TRANSFORMAATIO ILTA 18.6.2024

Oletko valmis todelliseen muutokseen?

Alitajuntaiset toimintamallit ja tavat estävät usein todellista muutosta. Todellinen, syvän tason pysyvä muutos, transformaatio, vaatii sukelluksen pintaa syvemmälle.

Transformaatio ilta antaa mahdollisuuden päästää irti kaikesta vanhasta ja antaa tilaa uudistumiselle ja uuden luomiselle turvallisella tavalla.