TRANSFORMAATIO

Sinulle, joka olet valmis muutokseen ja tutkimaan henkistä polkuasi. Tietoinen hengitys on portti todelliseen transformaatioon ja avaa polun syvempään henkiseen yhteyteen.HENGITYS ON PORTTI KOETUN JA KOKEMATTOMAN VÄLISSÄ.


Todellinen muutos alkaa täydellisestä pysähtymisestä ja mielen hiljentymisestä. Hengityksen avulla voit pysäyttää itsesi, vapauttaa itsesi mielen hälystä, poistaa vanhoja uskomuksia ja avata tilaa todelliselle syvän tason muutokselle, transformaatiolle. Syvät hengitysharjoitteet vievät sinut ohi loogisesti ajattelevan mielen, jolloin sinulla on mahdollisuus aloittaa täydellinen uudistuminen ja asettua oman elämäsi kapellimestariksi.


HENGITYS TRANSFORMAATION "VÄLINEENÄ":


Tietoinen hengitys avaa tien syvälle sisällesi ja vaikuttaa sinuun monella tasolla:

Hiljentää mielen hälyn

Auttaa vapauttamaan kehon ja mielen blokkeja

Aktivoi elämän energiaa ja energiakeskukset

Vie sinut eri tietoisuuden tasolle, tilaan missä sinulla on mahdollisuus luoda uutta

Auttaa pääsemään käsiksi omaan alitajuntaan

Avaa tien eri tietoisuuden tasoille

Auttaa eheyttämään kehoa solutasolla

Auttaa ottamaan täyden vastuun omista tunteista, tuntemuksista ja reaktioista.

Auttaa kohtaamaan ja käsittelemään tunteita, ajatuksia, kehollisia tuntemuksia ja erilaisia elämän kokemuksia täysin turvallisesella ja henkilökohtaisesti autenttisella tasolla.

"Kuka SINÄ todella olet?"

SINÄ ET OLE AJATUKSESI, TUNTEESI TAI KOKEMUKSESI


Kehosi ja mielesi ovat varastoineen elämäsi aikana paljon erilaisia kokemuksia, ja osa niistä vaikuttaa vahvasti elämääsi tälläkin hetkellä. Ihminen jää helposti omien kokemustensa ja uskomustensa ohjaamaksi ja tuottaa siitä syystä samoja kokemuksia elämäänsä päivästä toiseen. Kun oivallat, että todellinen SINÄ et ole menneisyytesi, kokemuksesi, tunteesi, etkä ajatuksesi, olet valmis aloittamaan muutoksen matkan.


"Haluatko olla oman menneisyytesi, muiden ihmisten ja ulkoisten tapahtumien ohjaama elämän kulkija vai haluatko itse hypätä kuljettajan paikalle ja ryhtyä oman elämäsi täydelliseksi luojaksi? Valinta on sinun."

  • Tomi Räisänen

Lue mitä asiakkaamme ovat kokeneet

TERVETULOA HENKILÖKOHTAISEEN OHJAUKSEEN PAIKAN PÄÄLLÄ HELSINGISSÄ TAI ETÄNÄ VERKON VÄLITYKSELLÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kerro minulle, miten sinä haluat vaikuttaa omaan terveyteen ja hyvinvointiisi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian ja kerron millä tavalla voin olla sinulle avuksi.

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla info@breathwork.fi

Seuraava Tapahtuma

TRANSFORMAATIO ILTA 18.6.2024

Oletko valmis todelliseen muutokseen?

Alitajuntaiset toimintamallit ja tavat estävät usein todellista muutosta. Todellinen, syvän tason pysyvä muutos, transformaatio, vaatii sukelluksen pintaa syvemmälle.

Transformaatio ilta antaa mahdollisuuden päästää irti kaikesta vanhasta ja antaa tilaa uudistumiselle ja uuden luomiselle turvallisella tavalla.