WIM HOF METHOD WEEKEND 2024

Tervetuloa Mukaan Kokemaan

All Inclusive

WIM HOF METHOD

WEEKEND

Eerikkilä

9-11.2.2024

ILMOITTAUDU MUKAAN VUODEN 2024 ELÄMYKSEEN TÄSTÄ

All Inclusive Viikonloppu

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen Wim Hof Method Weekend elämykseen. WHM Viikonloppu tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kokea kokonaisvaltainen paketti Wim Hof Metodin hyödyistä ja harjoitteista loistavien ohjaajien opastamana, All-Inclusive majoituksen ruokailuineen ja ikimuistoisia kokemuksia itsesi, ohjaajien ja muiden ryhmäläisten kanssa. Tämä on viikonloppu sinulle, joka haluat oppia miten Wim Hof Method syventää kehon ja mielen hallintaa sekä tuntemusta tuoden lukuisat terveydelliset hyödyt mukanaan.
Wim Hof Method Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus ylittää omat kuvitellut rajasi turvallisesti, löytää itsestäsi uusia sisäisiä voimavaroja ja oppia rakentamaan pysyvää kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi. Lisäksi viikonlopun aikana erilaiset hauskat aktiviteetit energisoivat ja herättävät sisäisen lapsesi tuoden iloa ja onnellisuutta elämääsi.


Viikonloppu Sisältää

MAJOITUS

Majoituksen tilavassa huvilassa, jossa on kaikki mukavuudet, keittiö, oma sauna ja takka. Majoitus max. 2hlö/huone. Mikäli tulet ystävän kanssa yritämme järjestää teidät mahdollisuuksien mukaan samaan huoneeseen. Ilmoitathan asiasta ennakkoon.


RUOKAILUT

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Eerikkilän ravintola tarjoaa puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Keittiö käyttää pääosin paikallisten tuottajien raaka-aineita ja kunnioittaen aitoja makuja. Ruoka on monipuolista ja kaikki erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoittautumisen yhteydessä. Viikonloppuun kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut.


OHJELMA

Wim Hof Method on kuuluisa ”No program program” ajattelumallista. Viikonlopun aikana on juuri sopiva määrä WHM harjoitteita, aktiviteetteja sekä yllätyksiä. Paikalle saapuessasi voit päästää kaikesta irti, myös siitä mitä seuraavaksi tapahtuu.Siksi emme paljasta tarkkaa aikataulua. Ohjelmaan kuuluu kaikki ruokailut, sopiva määrä ohjattua toimintaa sekä tarpeeksi omaa vapaata aikaa, jolloin voit rauhoittua ja rentoutua, ulkoilla tai viettää yhteistä aikaa ryhmäläisten kanssa


All Inclusive Viikonloppu

Majoitus tilavassa huvilassa, jossa on kaikki mukavuudet, keittiö, oma sauna ja takka.
Kaikki ruokailut: Aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan ohjelman mukaan
Mahdollisuus löytää syvempiä kokemuksia itsestään
Mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa
Wim Hof Methodin vaikutusten oppimista teoriassa
Erilaisia ohjattuja Wim Hof Method hengitysharjoituksia
Erilaisia kylmäaltistus harjoitteita / kokemuksia
Iloa ja positiivista energiaa
Jotain ekstraa...

WIM HOF METHOD


WIM HOF METHOD WEEKEND kattaa Wim Hof Metodin kolme pilaria perusteellisesti. Kaikki harjoitteet toteutetaan turvallisesti ja jokaisen omat rajat huomioiden.

Wim Hof Method on levinnyt maailman laajuiseksi ilmiöksi sen tieteellisesti tutkittujen hyötyjen ansiosta. Wim Hof on yhdistänyt metodiinsa taitavasti luonnon elementit, kylmäaltistuksen ja tehokkaat hengitystekniikat, sisäistä leikkimielisyyttä unohtamatta. Viikonlopun aikana tulet oppimaan ja kokemaan monimuotoisesti Wim Hof Metodin erilaiset harjoitteet perustuen kolmeen voimakkaaseen pilariin, joiden yhteisvaikutuksen tarkoitus on taata vahvempi, terveempi ja iloisempi elämä.

KYLMÄ

Viikonlopun aikana pääset kokemaan ohjatusti ja turvallisesti erilaisia kylmäaltistuksen muotoja vedessä ja maalla.

HENGITYS

Viikonlopun monimuotoisten hengitysharjoitteiden avulla tulet kokemaan uskomattoman syviä ja uudistavia matkoja syvälle sisimpääsi.

MIELEN VOIMA

Viikonlopun aikana opit ja koet miten voit hallita oman mielen kautta kehon fysiologiaa ja muuttaa kehon tuntemuksia ja mielen luomia ajatusmalleja hetkessä.

Mitä Wim Hof Viikonloppumme kokeneet kertovat

WHM Weekend Ohjaajasi

TOMI RÄISÄNEN

Viikonlopun suunnittelijana ja ohjaajana toimii Tomi Räisänen. Tomi on kouluttanut ja ohjannut Wim Hof Metodin harjoitteita ja syvintä olemusta viiden vuoden aikana yli 1000 ihmiselle huimalla menestyksellä. Nyt on sinun vuorosi päästä kokemaan Wim Hof Method Viikonloppu .

"Opetan sinua kuuntelemaan oman kehon signaaleja, valjastamaan suuren sisäisen voimasi ja ylittämään kuvitellut rajasi mahtavilla kokemuksilla, täysin turvallisesti."

-Tomi Räsänen

Kenelle Wim Hof Method Weekend sopii

Sinulle, joka haluat oppia Wim Hof Metodin perusteellisesti, kokea jotain aivan uutta, oppia hallitsemaan kehosi ja mielesi toimintaa, parantaa hyvinvointiasi ja saada hienoja kokemuksia loistavassa ryhmässä. 

Jokaisen osallistujan tulee olla perusterve. Wim Hof Method ei sovi raskaana oleville eikä epileptikoille. Henkilöt joilla on verenkiertoelimistön tai muita vakavampia sairauksia kehoitetaan ottamaan yhteyttä omaan lääkäriin ennen Wim Hof Metodin harjoittamista. Olethan yhteydessä tarvittaessasi terveydentilaasi liittyvistä asioista ennen ilmoittautumista: tomi@breathwork.fi

All Inclusive

Wim Hof Method Weekend

Eerikkilä 9-11.2.2024

Hinta: 597,00€ (sis alv24%)

Sisältää majoituksen kahden hengen huoneissa ja ruokailun jokaiselle päivälle ohjelman mukaisesti, sekä koko viikonlopun ohjatun ohjelman.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

ILMOITTAUTUMINEN

WIM HOF METHOD WEEKEND 9-11.2.2024

Ilmoittautuminen on sitova. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi, laskun ja lisätietoa tapahtumasta lähipäivinä.

PERUUTUSEHDOT:
Lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Paikkoja on max.10 henkilölle, joten pyydämme ystävällisesti varmistamaan paikkasi maksamalla laskusi ajoissa. 
Ilmoittautuminen on sitova.
Mikäli järjestäjä joutuu peruuttamaan tapahtuman osallistujille palautetaan osallistumismaksu kokonaan. Kurssin järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia ohjelmaan ja viikonlopun järjestelyihin mikäli tilanne niin vaatii. 
Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa: info@breathwork.fi


OSOITE JA SAAPUMINEN PAIKALLE

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort,

Urheiluopistontie 138

31370 Eerikkilä (Tammela)

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelan kunnassa. Lähin kaupunki, Forssa, sijaitsee n. 20 km:n päässä. Sinne on vain reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta. 

OMALLA AUTOLLA

Helsingistä:

Porintietä (valtatie 2) n. 100 km. 15 km ennen Forssaa hyvät opasteet oikealle, joista opistolle 4 km.

Turusta:

Forssan tietä (valtatie 10) Jokioisiin, josta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 15 km ja opasteet vasemmalle, josta opistolle 4 km.

Porista:

Helsingin tietä (valtatie 2) n. 145 km, opasteet vasemmalle ja opistolle 4 km.

Tampereelta:

Turun suuntaan (valtatie 3 ja Lempäälästä valtatie 9), Humppilasta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 35 km, josta opasteet vasemmalle ja 4 km opistolle.

Hämeenlinnasta:

Turun suuntaan (valtatie 10) Riihimäen tien risteyksestä vasemmalle (kantatie 54), ajetaan n. 4 km, käännytään oikealle (Porras), ajetaan n. 25 km ja oikealle 1 km.

Lahdesta:

Forssan tietä Riihimäen ja Lopen ohitse Vojakkalan risteykseen, jossa tienviitta Porras. Tätä tietä n. 25 km ja opasteet oikealle, josta opistolle 1 km.

JULKISET LIIKENNEYHTEYDET

Linja-auto:

Lähin linja-autopysäkki on neljän kilometrin päässä sijaitseva Eerikkilän tiehaara, joka löytyy Matkahuollon aikatauluhausta. Pysäkki sijaitsee Helsinki-Pori valtatien varrella (VT2), jolle hyvät yhteydet Helsingin ja Porin suunnasta. Eerikkilän henkilökunta noutaa asiakkaat Eerikkilän tienhaaran pysäkiltä, noutotarpeesta ilmoitettava hyvissä ajoin etukäteen asiakaspalveluun. Lähimmälle linja-autoasemalle, Forssaan, on matkaa 20 kilometriä.

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, voit lähettää viestiä alla olevan kyselylomakkeen kautta

info@breathwork.fi WIM HOF METHOD WEEKEND 2024